ברוקולי ופריטטה צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ו צ'דר Frittatan. מתכון נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: ברוקולי, צ'דר & פריטטה תרד, מיני פריטטה אפויה עם ברוקולי, בייקון וצ'דר חד, ו Jalapeño-צ'דר פריטטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להפריד 4 של הביצים, לשים את הלבנים לתוך קערה בגודל בינוני להשליך את החלמונים (או לשמור אותם למטרה אחרת).
מוסיפים את הנותרים 4 ביצים שלמות 2 כפות מים ללבנים להקציף היטב.
במחבת nonstick בינונית avenproof לחמם את השמן מעל להבה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח וכמה פניות פלפל.
יוצקים את תערובת הביצים על הירקות במחבת מכסה אותם באופן שווה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולתת לבשל עד תערובת הביצה נקבעה סביב הקצוות אבל הוא קצת נוזלי באמצע, על 8 דקות.
בינתיים, מחממים את המטגן.
מניחים את המחבת תחת המטאטא על 2 אינץ ' מהחום עד פני השטח מוגדר וחום זהוב, 1 עד 2 דקות. היזהר לא לבשל יתר על המידה או תערובת הביצים תהפוך קשה.
חותכים את פריטטה ל8 טריזים ומגישים.