קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

ברוקולי לימוני של מאייר וחומוס ריגטוני

ברוקולי לימוני של מאייר וחומוס ריגטוני
ברוקולי הלמוני של מאייר וצ'יקפיאה ריגטוני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי, חומוס, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: למוני ברוקולי, חומוס & כריכי פיתה אבוקדו, מאייר לימון תפוח קראמבל, ו מטבל חומוס לימון מאייר.

הוראות

1
בקערה בינונית, לזרוק את החומוס עם מיץ לימון ו 1/2 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הברוקולי עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי למסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הריגטוני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש מתונה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את תערובת החומוס ומבשלים עד התחמם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים את rigatoni, הזמנה 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הפסטה לברוקולי ולחומוס יחד עם מי הבישול השמורים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד ריגטוני מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים את הפסטה לקערה, מפזרים את שאר הפרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך