בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בריא & טעים: חזיר בקארי עם תפוחים, בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, ו בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף.
הוראות
שים מתלה בשליש התחתון של התנור לחמם מראש את התנור ל 300ºF.
במטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה, טוחנים היטב את זרעי הל וכוסברה. מביאים את הדבש לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים את התבלינים הקרקע, מיץ תפוחים, וחומץ יין לבן. מביאים לרתיחה, ולהפחית את הנוזל בחצי.
בינתיים, בסיר ברזל יצוק בינוני או תנור הולנדי, לבשל את הבייקון על חום בינוני גבוה עד שקוף, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את הכרוב האדום ואת התפוחים ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 15 דקות.
יוצקים את תערובת דבש תפוח מופחתת על הכרוב וזורקים למעיל. כסו את הסיר והעבירו לתנור.
Braise במשך 2 שעות, או עד הכרוב הוא מאוד רך.