קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברים הרי הרוקי

ברים הרי הרוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים הרי הרוקי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזים, שוקולד צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים מפולת הרי הרוקי, Rocky Mountain s ' more, ו גריל הרי הרוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל ולרסס עם ספריי בישול או
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שמחת בייקר.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר מעט. בינתיים, בקערת ערבוב, להכות ביצים, סוכר ווניל עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת לביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומערבבים (לא overbeat) לתוך הבלילה יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מורחים במחבת מוכנה ולהגדיר aside.In עוד קערה, לנצח יחד גבינת שמנת, חמאה, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף את הביצה, וניל וקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים אגוזים ומפיצים את הבלילה במחבת המכסה את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
8
אופים ב 350 F במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור ומפזרים מרשמלו. חזור לתנור במשך 2 דקות כדי לנפח מרשמלו.ציפוי: ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ומניחים להתקרר. בקערת ערבוב, לנצח תערובת שוקולד מומסת, גבינת שמנת, חלב, וניל ואבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מורחים על שכבת מרשמלו. כשעשיתי את זה, לא יכולתי לכסות את כל שכבת המרשמלו ובסופו של דבר השארתי קצוות של 1/2 עד 1 אינץ'. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך 4 שעות טובות או משהו כזה.כאשר מוכן לחתוך, להרים מהמחבת ולהגדיר על קרש חיתוך גדול. עם סכין שף, לקצץ את הקצוות שבו ציפוי השוקולד לא הגיע. עכשיו להבקיע את העוגה במחצית, ואז להבקיע כל חצי לתוך 12 ברים כך שאתה מקבל 24 ברים סך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'