ברים הרי הרוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים הרי הרוקי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזים, שוקולד צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים מפולת הרי הרוקי, Rocky Mountain s ' more, ו גריל הרי הרוקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל ולרסס עם ספריי בישול או
שמחת בייקר.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר מעט. בינתיים, בקערת ערבוב, להכות ביצים, סוכר ווניל עד אור ורך.
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת לביצים ומכים היטב.
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומערבבים (לא overbeat) לתוך הבלילה יחד עם האגוזים.
מורחים במחבת מוכנה ולהגדיר aside.In עוד קערה, לנצח יחד גבינת שמנת, חמאה, וסוכר עד רכות.
מוסיף את הביצה, וניל וקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים אגוזים ומפיצים את הבלילה במחבת המכסה את תערובת השוקולד.
אופים ב 350 F במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים מרשמלו. חזור לתנור במשך 2 דקות כדי לנפח מרשמלו.ציפוי: ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ומניחים להתקרר. בקערת ערבוב, לנצח תערובת שוקולד מומסת, גבינת שמנת, חלב, וניל ואבקת סוכר עד חלקה.
מורחים על שכבת מרשמלו. כשעשיתי את זה, לא יכולתי לכסות את כל שכבת המרשמלו ובסופו של דבר השארתי קצוות של 1/2 עד 1 אינץ'. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך 4 שעות טובות או משהו כזה.כאשר מוכן לחתוך, להרים מהמחבת ולהגדיר על קרש חיתוך גדול. עם סכין שף, לקצץ את הקצוות שבו ציפוי השוקולד לא הגיע. עכשיו להבקיע את העוגה במחצית, ואז להבקיע כל חצי לתוך 12 ברים כך שאתה מקבל 24 ברים סך הכל.