קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

בריסקט בקר חמוציות-פטריות

בריסקט בקר חמוציות-פטריות
המתכון חזה בקר חמוציות-פטריות יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם פטריות, שיני שום, רוטב השחמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חזה בקר עם רוטב חמוציות, סיידר פטריות סיידר, ו בריסקט חמוציות.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את המרק, תרכיז מיץ החמוציות, החומץ, הרוזמרין והשום; יוצקים לתבנית צלייה גדולה. למעלה עם פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ חמוציותתרכיז מיץ חמוציות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מתבלים בקר במלח ופלפל; מניחים את הצד השמן כלפי מעלה בתבנית. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
3
מוציאים בשר ופורסים דק על פני התבואה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
לרוטב, דל שומן ממיצי בישול; יוצקים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
שלב קמח, מים ורוטב השחמה אם תרצה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים פרוסות בקר בתבנית אפייה רדודה; מעל פטריות, חמוציות ורוטב. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שהם מחוממים והפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות מרתף משפחת באנל מאונטיין סירה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-47 דולר לבקבוק.
מרתף משפחתי באנל הר סירה
מרתף משפחתי באנל הר סירה
אחד הקטנים ביותר של אווה, ההר האדום מוגבל לגבעה יפה אחת, המרכזית באזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי משתלבים ויוצרים פירות בעלי טעם עז. כניסה רכה וקטיפתית, פרי שחור בוהק המאוזן על ידי קקאו כהה לא ממותק, כולם משתלבים ליצירת מורכבות ועומק אופי המתאים להזדקנות ממושכת.