המתכון בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון אפרסק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם עגבניות שזיף, בצל, בורבון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות, בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים, ו בשר חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק.
לשפשף חזה בקר בכל רחבי עם לשפשף תבלין. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
3
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1 כף שמן בסיר רחב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
להוסיף חזה בקר, צד שמן למטה. לבשל ללא הפרעה עד השחמה היטב, 5-6 דקות. הפוך חזה בקר מעל ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר צלחת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים בצל ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא מעט זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים מרק וכל שאר החומרים. תביא נוזל לרתיחה. החזר את חזה הבקר לסיר. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
8
Braise עד בריסקט הוא מאוד רך למגע אבל עדיין מחזיק את צורתו, על 4 1/2 שעות. באמצעות מרית גדולה, להעביר בריסקט, צד שומן למעלה, צלחת גדולה. מסננים צמות נוזל לתוך קערה גדולה. להחזיר את הנוזל לסיר, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. ציון צד שומן של בריסקט על ידי חיתוך דפוס crosshatch של 1/4"-חריצים עמוקים במרווחים 1/2" זה מזה. להחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, לסיר עם נוזל צליה מופחת. לעשות קדימה: חזה בקר יכול להתבצע 2 ימים קדימה. להחזיר חזה בקר לסיר, לכסות, וצינה. להביא לרתיחה ולחמם מחדש בריסקט לפני שתמשיך.