ברי ופיצת תפוחי אדמה
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, ברי & פיצה תפוחי אדמה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 978 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם רוזמרין, זיתים, לארוז שרה לי מוכן בסיס פיצה התגלגל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה תפוחי אדמה עם רוזמרין וברי, בטטה, כרוב פסטו ופיצה ברי, ו ברי ופיצת חמוציות.
הוראות
מבשלים אותם במחבת של מים מלוחים רותחים עד מכרז, 5-7 דקות. הקפד לא לבשל אותם יתר על המידה או שהם יתחילו להיפרד. בינתיים, מחממים את התנור למאוורר 180c/200c / גז קונבנציונאלי 6 וחותכים את הגבינה לפרוסות דקות.
פורסים את בצק הפיצה ואת קלף האפייה שלה על תבנית אפייה ומפזרים על פרוסות תפוחי האדמה והגבינה.
מנקדים את הזיתים על כל הפיצה, ואז מפזרים את הרוזמרין.
טפטוף בנדיבות עם שמן זית, לטחון מלח ים ופלפל שחור על כל העניין ואופים במשך 15 דקות.
מגישים חם, עם עגבניות ובצל או סלט רקטות מפולפל.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיצה ניתן לזווג עם סנג ' ובזה, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 צופה יין Top 100 של 2009castello di Brolio מבטא את האלגנטיות המעודנת כי הוא רק ספציפי terroir של Brolio. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של Brolio, התבגר ב barriques, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלה. סנג ' ובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור Sangiovese להביע itsmaximum פוטנציאל. צבע אודם אינטנסיבי עם גדילים נופך, יש לו זר מורכב beautifularomatic. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, יש להתוכן טאנין אלגנטי וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלמת במיוחד כמחמאה למנה העיקרית המבוססת על בשר, כגון פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, קולונטה לארד, נקניקים ופינוצ' ונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו גם הולך טוב עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, crostini alla toscana ו fagioli al הפיאסקו. היין צריך להיות מוגש בטמפרטורה של 60-65 ° F.