בשר בקר מקסיקני ופסטה
אם יש לכם שבבי טורטיה, זיתים, פסטה ספירלית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה מקסיקנית, בשר מקסיקני, ו בשר מקסיקני.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; ניקוז. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מערבבים פנימה את הפסטה, העגבניות, השעועית, התירס, הסלסה, הצ ' ילי הירוק, הזיתים ותיבול הטאקו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד לחימום.
מגישים עם שמנת חמוצה וצ ' יפס אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![לורנט-פריר לה קובי ברוט]()
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.