בשר בקר עם קרם חזרת שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, פלפל סדוק, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם קרום שום חזרת-וצלוי, בשר טנדרלוין עם קרם חזרת, ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
טפטוף שום חשוף עם שמן ומפזרים 1/4 כפית מלח, ואז לעטוף את הראש בחוזקה בנייר כסף. צלי שום עד למכרז, על 1 1/4 שעות, ואז לפתוח לסכל וקריר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
בעוד שום צולים, קרם רתיחה ב 1 1/2-ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 3/4 כוס, 20 עד 25 דקות, ואז להעביר קערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות, ו מחית יחד עם חזרת, פלפל, ונותר 1/2 כפית מלח באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים תערובת שום לתוך שמנת, ואז לצנן עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל-475 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פט טנדרלוין יבש. מערבבים יחד פלפל, בויון, מלח, קורנפלור, אורגנו, אבקת שום, ופפריקה בקערה קטנה. לשפשף שמן על כל tenderloin, ואז מפזרים תערובת תבלינים, משפשף אותו לתוך בשר. שים tenderloin על מתלה במחבת צלייה לצלות 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 218° ומבשלים עד מדחום מוכנס באלכסון לתוך מרכז אוגרי בשר130, 20 עד 25 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי