עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: חזיר Banh Mi, בשר חזיר Banh Mi, ו בשר חזיר Banh Mi.
הוראות
1
חותכים פילה על פני גרגר הבשר לחתיכות אינץ'. לשטח כל חתיכה עד סנטימטר אפילו בין שתי חתיכות של ניילון נצמד באמצעות פאונדר בשר, מערוך, או בקבוק גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מערבבים מרכיבים מרוטב דגים לפלפל שחור. לטעום ולהתאים תיבול זה צריך להיות מתוק ומתובל כך להוסיף יותר סויה, מלח, או שמן שומשום כמו שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב דגים
קורצים שומשום לבן
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את המרינדה לבשר ומשתמשים בידיים או בכפית גדולה כדי לוודא שכל חתיכות הבשר מצופות במרינדה. להשרות במשך 10-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
4
אתה יכול לבשל את החזיר על הגריל בחוץ (הטוב ביותר) או בתוך הבית באמצעות מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק, משהו שאתה יכול לקבל חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום גריל או מחבת גריל גבוה ולהפעיל כי מאוורר פורקן!
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים שמן צמחי לבשר ומערבבים למעיל. לצרוב את הצד הראשון של הבשר עד חום כהה מאוד בצד אחד, ואז להעיף לצרוב בצד השני. תיזהר לא לבשל אותו יותר מדי. הבשר דק כך שהוא מבשל במהירות, דקה או שתיים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשר
7
כדי להרכיב כריכים, פרוס באגט ולהפיץ מיונז בצד אחד, pt בצד השני.