קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות46
מגזין

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חלציים חזיר קלוי איטי עם מולסה וזיגוג בלסמי. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שיני שום, גבעולי רוזמרין, גבעולי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את חומץ בלסמי עם בצל 2 ענפי טימין ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מעבירים את התערובת לכוס חסינת חום.
3
מוסיפים את המניה לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הפחתת בלסמי ומרתיחים עד הנוזל מעובה מצטמצם 2/3 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
5
מסננים את הרוטב בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
להעביר 1/4 כוס הרוטב לקערה קטנה ושמורה. להחזיר את השאר לסיר ומערבבים את המולסה, חרדל ופלפל אדום מרוסק; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה ועונה בנדיבות עם מלח. מעיל את הצולים עם זיגוג ולתת לעמוד במשך 30 דקות, צחצוח מדי פעם (זיגוג יחליק את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
להעביר את הצלי למדף, המאפשר זיגוג לטפטף בחזרה על הסדין. למעלה את הצולים עם 4 הענפים הנותרים של טימין ואת השום והרוזמרין; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים 1/2 אינץ ' של מים למחבת הקלייה וצולים את החזיר במשך כ 2 1/2 שעות, עד שהוא מזוגג בעושר ומדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של צלי רושם 14
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מוסיף מים למחבת כפי שהוא מתייבש ולהוסיף את הבשר עם מיצי פאן מעת לעת במהלך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
תן לנוח 20 דקות. לגלף את הצלי לצל ולסדר על מגש.
15
טפטוף עם רוטב בלסמי שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק