בשר חזיר צלוי במרינדה טנדרלוין
בשר חזיר צלוי במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שרי, שאלוט, רוזמרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. נסו בשר חזיר במרינדה צלוי, פירות הדר וסויה ברוטב בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי מתובל ברוטב סויה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקצץ את tenderloins של כל שומן ועור כסף.
מניחים אותם בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם ללא צפיפות.
מערבבים את רוטב הסויה, שרי, דבש, חומץ, שמן, ומיץ תפוזים בקערה בינונית, לטאטא עד מעורבב היטב. מערבבים ברוזמרין, שאלוט, וג ' ינג ' ר.
יוצקים את התערובת על tenderloins. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים להשרות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה.
הסר את החזיר מן המרינדה, מתנער כל עודף.
מניחים את הטנדרלוין על הגריל ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, במשך כ -18 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה קורא 155 מעלות F.
מעבירים למגש ומאפשרים לבשר לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
בינתיים, מניחים את המרינדה בסיר קטן מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, או עד מעובה מעט.
חותכים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', כפית את המרינדה החמה על החזיר.