בשר חזיר צלוי מזוגג מרמלדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם בשר חזיר בשר צלוי, מיץ תפוזים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו צלי חזיר מזוגג, צלוי חזיר חג מזוגג, ו חזיר צלוי עם זיגוג רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים צלי חזיר במחבת צלייה גדולה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
מורחים חצי מרמלדה כתומה על הצלי; מערבבים את שאר המרמלדה עם רוזמרין בקערה גדולה. מערבבים מיץ תפוזים ושמן זית לתוך תערובת רוזמרין.
מערבבים גזר לבן ובצל בקערה אחרת.
להוסיף על 2 כפות תערובת ריבה כתומה; לזרוק מעיל. מסדרים ירקות סביב צלי חזיר.
אופים חזיר בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות.
יוצקים הנותרים תערובת מיץ תפוזים על בשר חזיר. להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C) ולהמשיך לבשל עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
להעביר צלי ללוח חיתוך ולכסות קלות עם רדיד אלומיניום. לזרוק ירקות במיצי פאן ולהחזיר צלייה מחבת לתנור. המשך לבשל עד המיצים התעבו וירקות הם השחמה, על 10 דקות יותר. פורסים חזיר ומגישים עם ירקות ומיצי פאן.