קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בשר חזיר צלוי עם אננס ופלפלים

בשר חזיר צלוי עם אננס ופלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם אננס ופלפלים פעמון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 337 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך שיני שום, פילה חזיר, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם חום ארוך ופלפלים צהובים, בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל, ו בשר חזיר טריאקי צלוי ואננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה, רוטב דגים, שום, זנגביל, שמן שומשום, ופלפל בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' וקצף לשלב; סט aside.To פרפר החזיר, למקם את הפילה על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך הפילה, משאיר על עובי 1/4-עד 1/2 אינץ ' של בשר שלם.פתח את הפילה כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם להב הסכין מקביל קרש החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 1/4-עד 1/2 אינץ'.משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 1/4-עד 1/2 אינץ ' עובי. סובב את הפילה וחזור על החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550) ומשפשפים את סורגי הגריל במגבת טבולה בשמן צמחי. יש מברשת מאפה וקערה קטנה של שמן צמחי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברשת האננס, פלפל, בצל ירוק בכל רחבי עם ציפוי דק של שמן ומניחים אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת את הצדדים לחתוך של חצאי סיד עם שמן ומניחים אותם לחתוך בצד על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את האננס והירקות לפי הצורך( אין צורך לסובב את הלימונים), עד שיופיעו סימני הגריל וכל פריט מתרכך מעט וחרוך, כ-4 דקות לאננס, לבצלונים ולליים, 5 עד 6 דקות לפלפל הפעמון.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את הפירות והירקות לתבנית גדולה או תבנית אפייה ולתת להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר את החזיר מן המרינדה, לגרד כל עודף, ולהשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם מגבת טבול בשמן, מניחים את החזיר על הגריל, ולכסות את הגריל. קוק, מרפרף פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים ואת החזיר רושם 60° על מדחום מיידי לקרוא, על 7 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לנוח. בינתיים, סיים להכין את התוספת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
לגזור ולהשליך את הליבות מן האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8
חותכים את הפרי הנותר לקוביות בינוניות ומניחים בקערה בינונית. קוצצים את הפלפל והבצל הירוק לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. לסחוט את המיץ מ 2 של חצאי הסיד לתוך הקערה ומערבבים לשלב.חותכים את החזיר, לסחוט את המיץ מ 2 חצאי סיד הנותרים על הבשר, ומגישים עם תערובת פלפל אננס אדום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.