בשר חזיר Saltimbocca עם פולנטה
חזיר Saltimbocca עם פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 432 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פונטינה, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס Saltimbocca עם פולנטה, סלטימבוקה חזיר, ו בשר חזיר Saltimbocca עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בשר חזיר, מניחים כל קוצץ בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; קילו עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. מסדרים 1 פרושוטו פרוסה על כל קוצץ; למעלה עם עלה מרווה 1 ועל 1 כף גבינה. קפל צלעות לחצי כדי מילוי כריך, מאובטח עם מרים עץ.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות עם פלפל ו 1/8 כפית מלח.
מניחים קמח בצלחת רדודה; לדלות צלעות ממולאות בקמח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צלעות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר קצת השחמה; מבשלים עד 1/4 כוס (כ 2 דקות).
מוסיפים 1 מרק כוס; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 5 דקות). מערבבים ב 1 כף מרווה. להפחית חום בינוני. החזיר צלעות למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב, הופך פעם אחת.
כדי להכין פולנטה, להביא חלב 1 מרק יכול לרתיחה. מערבבים בהדרגה פולנטה ו 1/2 כפית מלח. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 2 דקות.
מגישים פולנטה מיד עם צלעות ורוטב.