בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה)
בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוז בדיל שעועית אדוקי, שום, כרוב מסולסל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו עוגיות ללא הכל (חלבי, ללא גלוטן, ללא ביצים, ללא אגוז, & ללא סוכר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים בעדינות במשך כמה דקות ולאחר מכן מוסיפים את הגזר, פלפל, צ ' ילי ופטריות.המשך לבשל במשך כמה דקות נוספות ללא שריפה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסלריאק, הקורנית והבשר. שוב, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך כמה דקות נוספות.לבסוף, מוסיפים את העגבניות, היין והמרסלה וכמה תיבול. מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים בעדינות במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
Celeriac
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיף את שעועית אדוקי ואת כרוב, לערבב היטב ומבשלים עוד 10 דקות או עד כרוב מבושל.