קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

בשר סרטנים וקסדיות תירס

בשר סרטנים וקסדיות תירס
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי, כוסברה, קרם דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בשר סרטנים ומרק תירס קלים, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו אמפנדס בשר סרטנים עם סלסה תירס בגריל ורוטב שמנת Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב. תערובת בשר כף שווה מעל 5 טורטיות; להפיץ בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בשר סרטניםבשר סרטנים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים באופן שווה עם גבינה, העליון עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף קסדיות, אחד בכל פעם, ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים, ומגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו