גאלט דובדבן טרי
גאלט דובדבן טרי הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב חמאה, עמילן תירס, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת דובדבנים (או דובדבן גאלט) ליום האב, גאלט תאנה טרייה, ו גאלט תאנה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. פרוש בצק עוגה על קלף, והתגלגל למעגל 12 1/2 אינץ'.
שלב 1 כף סוכר ו 1 1/2 כפיות קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מפזרים תערובת קורנפלור על בצק, משאיר גבול 2 אינץ'.
מערבבים את הדובדבנים, הנותרים 2 כפות סוכר מגורען, קליפה, ומיץ; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת דובדבנים על בצק, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל דובדבנים, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק באופן חלקי דובדבנים).
מברשת קצוות הבצק עם חלב חמאה.
מפזרים סוכר טורבינדו על דובדבנים וקצוות הבצק.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הבצק הוא השחמה ומיצים תוססים.
הסר מהתנור; מגניב על מחבת לפחות 20 דקות לפני ההגשה.