גבינה בגריל עם תרד ופנצ'טה
גבינה בגריל עם תרד ופנקטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 432 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, צ'דר קלה, לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו קרואסון בגריל תפוח, פנצ'טן וצ' דר חד לחודש הגבינה הגריל הלאומי, פנצ'טה בגריל-רדיצ' יו עוטף עם גבינת עיזים, ו פניני גבינת צ'דר בגריל עם פנצ' טן וחרדל חם (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ריססו 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול.
מניחים את הפנצ ' טה בשכבה אחת על ניירות האפייה המוכנים ואופים עד שהם פריכים ושחומים, בערך 12 עד 14 דקות.
מסננים על מגבות נייר. מגניב במשך 5 דקות להתפורר. הניחו בצד.
במעבד מזון שלבו את החמאה, הגבינות, המלח ו -1 כף שמן צמחי. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים שמן נוסף, לפי הצורך, עד לקבלת תערובת למריחה.
מוסיפים את התרד ואת הדופק עד רק בשילוב.
מחממים מראש יצרנית פניני.
מורחים את תערובת הגבינה על 8 פרוסות לחם. למעלה עם הפנקטה המתפוררת.
שמים מעל את פרוסות הלחם הנותרות. צולים את הכריכים, 2 בכל פעם, עד להזהבה ופריכה, כ -3 עד 4 דקות. מצננים 2 דקות ואז חותכים כל כריך לשניים ומסדרים על מגש.