קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גזע ג'ינג'ר & טריקל

גזע ג'ינג'ר & טריקל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ג'ינג'ר, טריקל טארט ברים, ו טארט טריקל בריטי.

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד גדול מספיק כדי קו מקרה טארט מחורץ 23cm, על 3cm עמוק. קו הפח עם הבצק ולקפל את הבליטה על הצדדים. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קו טארט עם נייר גריזפרוof ושעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
אופים עיוור במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את השעועית ואת הנייר ואופים במשך 10 דקות יותר עד המאפה הוא זהב חיוור וחולי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, מערבבים את סירופ הזהב, פירורי לחם, גרידת לימון ומיץ, זנגביל טחון וביצים יחד. לאחר המאפה מוכן, להוריד את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
סירופ זהבסירופ זהב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
באמצעות סכין משונן קטן, בזהירות לקצץ את הקצוות, ואז עצה בתערובת דוד ואופים במשך 55 דקות-1 hr עד המילוי הוא זהב פריך, ומרגיש מוגדר למגע.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כאשר הטארט יוצא מהתנור, לסדר את פרוסות זנגביל מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
טפטוף עם קצת סירופ מן צנצנת ג ' ינג ' ר, ואז להרים מן הפח לצלחת הגשה ומגישים חם עם גלידה וניל או פודינג.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.