גזע ג'ינג'ר & טריקל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ג'ינג'ר, טריקל טארט ברים, ו טארט טריקל בריטי.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד גדול מספיק כדי קו מקרה טארט מחורץ 23cm, על 3cm עמוק. קו הפח עם הבצק ולקפל את הבליטה על הצדדים. תרגע ל-30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו טארט עם נייר גריזפרוof ושעועית אפייה.
אופים עיוור במשך 20 דקות.
הסר את השעועית ואת הנייר ואופים במשך 10 דקות יותר עד המאפה הוא זהב חיוור וחולי.
בינתיים, מערבבים את סירופ הזהב, פירורי לחם, גרידת לימון ומיץ, זנגביל טחון וביצים יחד. לאחר המאפה מוכן, להוריד את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
באמצעות סכין משונן קטן, בזהירות לקצץ את הקצוות, ואז עצה בתערובת דוד ואופים במשך 55 דקות-1 hr עד המילוי הוא זהב פריך, ומרגיש מוגדר למגע.
כאשר הטארט יוצא מהתנור, לסדר את פרוסות זנגביל מעל.
טפטוף עם קצת סירופ מן צנצנת ג ' ינג ' ר, ואז להרים מן הפח לצלחת הגשה ומגישים חם עם גלידה וניל או פודינג.