קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

גזר אוסובוקו

גזר אוסובוקו
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך בצל פנינה, גזר מאוד, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו גזר אוסובוקו, אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
במחבת גדולה ועמוקה, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים וקוצצים את הבצלים, ואז מקלפים אותם. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הגזר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים, עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את בצל הפנינה, מפזרים את אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את אבקת פורצ ' יני ומרק פטריות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הגזרים במשך 1 שעה ו -15 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
11
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. כפית את הגזר, הבצל והרוטב לקערות רדודות. בקערה, לזרוק את הפטרוזיליה עם מיץ לימון ואת 1 כפית הנותרים של שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מפזרים את עלי הפטרוזיליה על הגזר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך