גזר אוסובוקו
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך בצל פנינה, גזר מאוד, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו גזר אוסובוקו, אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים 1 דקה.
מסננים וקוצצים את הבצלים, ואז מקלפים אותם. מחק את המחבת.
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף 1 כף השמן.
מוסיפים את הגזר בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים, עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מוסיפים את בצל הפנינה, מפזרים את אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות.
מוסיפים את אבקת פורצ ' יני ומרק פטריות ומביאים לרתיחה.
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים את הגזרים במשך 1 שעה ו -15 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד למכרז.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. כפית את הגזר, הבצל והרוטב לקערות רדודות. בקערה, לזרוק את הפטרוזיליה עם מיץ לימון ואת 1 כפית הנותרים של שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מפזרים את עלי הפטרוזיליה על הגזר ומגישים.