סלסה ראש גזר ורדה עם ירקות שורש קלוי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ירקות אביב קלויים בתנור עם סלסה ורדה, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סלסה ורדה, למקם את אנשובי, צלפים, ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את צמרות הגזר, רוזמרין, אורגנו, טימין, פתיתי צ ' ילה אדומים, ומיץ לימון ולעבד עד קצוץ דק. עם ריצת המעבד, בהדרגה לשפוך את שמן הזית דרך צינור הזנה פירה עד חלקה מאוד. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ועוד מיץ לימון, אם תרצו. (הרוטב יכול להיות מאוחסן במקרר, מכוסה היטב, במשך 2 ימים לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עלי גזר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
כדי להפוך את הירקות קלויים, מחממים את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את תפוחי האדמה, גזר, גזר לבן בקערה גדולה עם שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק למעיל, ולאחר מכן להפיץ את הירקות בשכבה אחת על שני גליונות אפייה מעוטרים עם תפוחי אדמה לחתוך בצד למטה. צולים עד שהירקות רכים וזהובים, 30 עד 40 דקות, הופכים את תפוחי האדמה ומערבבים את הירקות האחרים באמצע ומסירים ירקות בעודם מסיימים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.