קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה

גטו חמוציות-כתום עם מילוי שמנת-גבינה
גטו חמוציות-כתום עם מילוי גבינת שמנת עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 343 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, גבינת שמנת 3-פחות שומן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות אגוז תפוזים עם גבינת שמנת מתובלת ומילוי חמוציות {פוסט אורח על ידי אפיית רגע}, Gâteau à La Crème: מאפה בריוש צרפתי עם מילוי קרם לימון, ו מילוי עוגיות גבינת שמנת חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוגה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
להוסיף רינד; לנצח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
7
מערבבים חלב חמאה וריקוטה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים ב חמוציות. הבלילה כפית למחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמוציותחמוציות
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
10
כדי להכין מילוי, מניחים 1 כוס אבקת סוכר וגבינת שמנת בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
11
מוסיפים 2 כפיות מיץ תפוזים, ומכים לשלב. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
12
כדי להכין זיגוג, לשלב 1 כוס אבקת סוכר 1 1/2 כפות מיץ תפוזים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
פיצול מקורר עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
14
מורחים מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
15
מורחים זיגוג על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג