ייתכן שג'ירוס הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פיתות ללא כיס, טלה טחון, בשר מותן טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו גירוס, גירוס, ו גירוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין כיכרות, לשלב הראשון 8 מרכיבים, ערבוב היטב. מחלקים תערובת לשניים, ויוצרים כל חצי לתוך כיכר 6 x 3 אינץ'.
3
מניחים כל כיכר על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול; מטגנים 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מפזרים כיכרות עם פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
חותכים כל כיכר לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ'.
6
כדי להכין רוטב, לשים מלפפון ובצל על כמה שכבות של מגבות נייר כבד חובה. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
מערבבים תערובת מלפפון, מנטה, ואת 5 המרכיבים הבאים (מנטה דרך יוגורט), ערבוב טוב. מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פיתות; העליון כל מנה עם כ 1/4 כוס רוטב.