קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גירוס

גירוס
ייתכן שג'ירוס הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פיתות ללא כיס, טלה טחון, בשר מותן טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו גירוס, גירוס, ו גירוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין כיכרות, לשלב הראשון 8 מרכיבים, ערבוב היטב. מחלקים תערובת לשניים, ויוצרים כל חצי לתוך כיכר 6 x 3 אינץ'.
3
מניחים כל כיכר על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול; מטגנים 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מפזרים כיכרות עם פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
5
חותכים כל כיכר לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ'.
6
כדי להכין רוטב, לשים מלפפון ובצל על כמה שכבות של מגבות נייר כבד חובה. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מערבבים תערובת מלפפון, מנטה, ואת 5 המרכיבים הבאים (מנטה דרך יוגורט), ערבוב טוב. מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פיתות; העליון כל מנה עם כ 1/4 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)