קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גירוס

גירוס
ייתכן שג'ירוס הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פיתות ללא כיס, טלה טחון, בשר מותן טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו גירוס, גירוס, ו גירוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
כדי להכין כיכרות, לשלב הראשון 8 מרכיבים, ערבוב היטב. מחלקים תערובת לשניים, ויוצרים כל חצי לתוך כיכר 6 x 3 אינץ'.
3
מניחים כל כיכר על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול; מטגנים 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מפזרים כיכרות עם פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
5
חותכים כל כיכר לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ'.
6
כדי להכין רוטב, לשים מלפפון ובצל על כמה שכבות של מגבות נייר כבד חובה. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מערבבים תערובת מלפפון, מנטה, ואת 5 המרכיבים הבאים (מנטה דרך יוגורט), ערבוב טוב. מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פיתות; העליון כל מנה עם כ 1/4 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים