קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

גלידת פופקורן עם חמאה

גלידת פופקורן עם חמאה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו גלידה עם חמאה-פופקורן גלידה, רום עם חמאה ופופקורן חמוציות, ו S ' mores פופקורן בחמאה מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד תחתית, להביא חלב ושמנת לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, מערבבים פופקורן, לכסות, ולתת תלול 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3
בסיר כבד תחתית שני, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חיוור בצבע מעובה מעט. צ ' יל במקרר עד חלב סיים להציץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים חלב דרך מסננת רשת עדינה לסיר עם תערובת ביצה סוכר, ולאחר מכן לטאטא במהירות עד משולב היטב. לחץ על פופקורן מתוח עם כף נגד מסננת לסחוט את כל הנותרים חלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחוב על הגב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים מלח לפי הטעם ב 1/4 תוספת כפית, ולאחר מכן מסננים פודינג לתוך מיכל אטום וצינה לילה, או לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן. אם משתמשים בדגני קרקר או פופקורן קרמל, מוסיפים אותם בשניות האחרונות של נטישה ולתת נטישה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
לכריכהלכריכה
8
להעביר גלידה מיכל צינה במקפיא לפחות 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מוגז הן אפשרויות נהדרות לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.