גלידת קינמון
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת קינמון או גלידת קינמון, גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון, ו גלידת קינמון.
הוראות
מניחים את הקינמון במחבת קטנה ויבשה, על אש נמוכה. שמור על המחבת נעה רק עד הקינמון הופך ריחני. הסר חום (שים לב כי זמן רב מדי במחבת ישרוף את הקינמון).
מחממים את החלב, הסוכר, המלח והקינמון וכוס 1 של הקרם בסיר בינוני מעל חום בינוני שטוף כדי לשלב את הקינמון לתוך הנוזל.
הכן מסננת מעל קערה עם קרם שנותר על קערה של קרח: בעוד תערובת החלב מתחמם, להגדיר קערה על קערה אחרת מלאה קרח.
מניחים את כוס השמנת שנותרה בקערה המקררת ומניחים עליה מסננת רשת.
מזג את הביצים, מוסיפים לתערובת קרם קינמון: בקערה נפרדת מקציפים יחד את חלמוני הביצה. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כדי למנוע את הביצים ערבול.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר.
חום עד מעילים כף: מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ או מרית הוכחה חום, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים. כאשר פודינג הופך עבה עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש את הציפוי לא לרוץ.
יוצקים את פודינג דרך מסננת לתוך השמנת. מערבבים עד להתקרר על אמבט הקרח.
צנן את התערובת ביסודיות ולאחר מכן לעבד במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "