קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם

גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם
עוגת גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 881 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד למחצה, סוכר, דובדבנים בינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קרם הקצפה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שוקולד קצוץ; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים תנור ל 177°. לטחון עוגיות במעבד עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שפירורים נאחזים יחד ומרטבים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים את הקרום עד נפוח מעט כהה, על 10 דקות. קרום מגניב על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים דובדבנים, סוכר וברנדי, אם תרצה, בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים עד צורות סירופ עבה, ערבוב לעתים קרובות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תמצית שקדים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
7
מניחים גלידה בקערה גדולה. מקפלים בתערובת דובדבנים וצ ' יפס שוקולד. לארוז תערובת גלידה לתוך קרום מוכן. כסה את העוגה והקפא. (רוטב ועוגה ניתן להכין 3 ימים קדימה. מכסים ושומרים את הרוטב במקרר. שמור על העוגה קפואה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
רוטב Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
חותכים עוגה לתוך טריזים; לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "