צריך מתאבן ללא גלוטן? גלילי קומקווט שוקולד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: גלילי אביב קומקווט שוקולד, פיצת האביב של Kumquat עם לבבות אספרגוס ארטישוק, ו Banananan ו מנגו ספרינג רולס עם קוקוס-שוקולד גנאש.
הוראות
1
שים את פרוסות kumquat ומיציהם לתוך סיר קטן, להוסיף את השמנת והמלח, וחמים על חום בינוני רק עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום.
3
שים את השוקולד בקערה של מעבד מזון ושופך את קרם הקומקווט החם על זה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תן לשבת במשך 2 דקות, ולאחר מכן לעבד עד התערובת הופכת חלקה ומבריקה.
5
מוסיפים את חלמון הביצה, Grand Marnier, וחמאה ותהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
קו 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך המחבת ומעבירים למקפיא. הקפאה, חשפה, עד קשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
Unmold חפיסת השוקולד לקלף את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חותכים את הבר לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. אתה צריך לקבל 36 חטיפי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד
10
מברשת קלה את כל פני השטח של עטיפת גליל האביב עם קצת ביצה מוכה. סובבו את העטיפה כך שתראו יהלום, והניחו חפיסת שוקולד על הקצה הקרוב אליכם כך שהקצוות של הבר יפגשו את הקצוות של העטיפה כדי ליצור משולש. קח את הפינה של העטיפה הקרובה ביותר אליך ולעטוף אותו סביב השוקולד, ואז לגלגל את השוקולד ממך סיבוב אחד מלא. מקפלים בחוזקה את הצדדים לכיוון המרכז, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל עד סוף העטיפה, לוודא את הסוף אטום היטב. הגדר על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ושוקולד. להקפיא את האגרולים האביב לפחות 10 דקות או עד 2 ימים; להוציא אותם רק כאשר אתה מוכן לטגן אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
חטיף שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
למלא סיר עם שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום עד 350 ° F. כאשר השמן מוכן (קמצוץ זעיר של קמח יהיה לרחוש), להוסיף כמה לחמניות האביב, דואג לא קהל המחבת, ומבשל, מפנה מדי פעם והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על 177°, עד חום זהוב, על 4 דקות.