קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי שמרים מחיטת דבש

גלילי שמרים מחיטת דבש
צריך לחם צמחוני? לחמניות שמרים דבש חיטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים פעילים קבועים, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו גלילי שמרים מחיטת דבש, גלילי שמרים דבש, ו גלילי שמרים דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים קמח מחיטה מלאה, 1 כוס קמח לכל מטרה, מלח ושמרים. ב 1-סיר ליטר, מים חמים 6 כפות כל אחד הדבש והחמאה עד חם מאוד (120f עד 54°). לנצח נוזל חם ביצה לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחות, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. לנצח הנותרים 1 עד 1 1/2 כוסות קמח כל המטרה עד צורות בצק רך וחלק (הבצק יהיה דביק). כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
שומן קל 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
3
מניחים את הבצק על משטח העבודה המשוריין; דוחפים בעדינות את האגרוף לבצק כדי להתנפח. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, מחלקים כל אחד ל-3 חלקים. לעצב כל חלק לכדור, מושך את הקצוות מתחת כדי להפוך את החלק העליון חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
4
מקום 3 כדורים, חלק בצד, בכל כוס מאפין. כיסוי; תן לעלות בחום (80F כדי 29°) מקום 45 דקות עד 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
5
מחממים תנור ל 191°. Uncover בצק; אופים 18 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבתות למדפי קירור. מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום שנותר 2 כפות כל דבש וחמאה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
צחצח לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת