Gazpacho דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לכם קישוט: ועגבניות תינוק, מלפפונים, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. , שהוא מוצק. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף עגבניות ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2
חותכים עגבניות, מלפפונים, פלפלים, ובצל לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר ולהשליך מלפפון זרעי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
ירקות תהליך, פלפל חלפיניו, ושום בבלנדר או מעבד מזון עד כמעט חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
העברת תערובת לקערה גדולה, ומערבבים מיץ ירקות הבא 6 מרכיבים. כיסוי וצינה, ערבוב לעתים קרובות, 8 שעות.