גרבי מרנג
גרבי מרנג הוא מנה ראשונה ל-16 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסה"כ 190 קלוריות . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכרייה על מקל, חמוציות, עלי נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו את עוגת ריבס גרמנית עם מרנג , מרנג לימון ועוגיות מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חלבוני הביצה בקערה גדולה; נותנים להם לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
הוסיפו קרם טרטר ווניל; הקציפו במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. הקציפו בהדרגה את הסוכר, כף בכל פעם, במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות יציבות.
רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה. כף את הנייר ל-16 תלוליות מרנג. בעזרת מרית ציפוי, עצבו כל תלולית לגרב בקוטר 11 ס"מ.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות. כבו את התנור ואל תפתחו את הדלת; הניחו למרנג להתייבש בתנור במשך שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים על תבנית אפייה. לאחר שהמרנגים התקררו לחלוטין, מוציאים אותם מנייר האפייה ואחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
למלית חמוציות, ערבבו את הסוכר, קורנפלור ומיץ החמוציות בסיר עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את החמוציות. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות. הנמיכו את האש; בשלו עד שהפירות בוקעים, כ-5 דקות. מעכו ומצננים.
למילוי גבינת שמנת, בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, סוכר האבק והווניל. מקפלים פנימה את הקצפת. יוצקים עם כף לשקית זילוף או ניילון.
חתכו חור קטן בפינת השקית; הכניסו קצה כוכבי. זלפו את תערובת גבינת השמנת בפס בקוטר 2.5 ס"מ בחלק העליון של כל גרב; זלפו את התערובת ליצירת עקב ואצבעות הגרב.
מורחים 4 וחצי כפיות מלית חמוציות במרכז כל גרב. לקישוט הצדנית על שרוול הגרב, קשטו בעלי נענע וחמוציות מיובשות.