קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גרטן צדפות זעפרן

גרטן צדפות זעפרן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן צדפות זעפרן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך חוטי זעפרן, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו ברושטות צדפות ים עם תפוז-זעפרן אטולי, כרובית ממולאת בזעפרן ומוס צדפות, ו גראטין של כרובית, עגבניה, צנוברים וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר. (במידת האפשר, מקם את מתלה הברוילר 3 אינץ ' מהאש.)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים בקערה קטנה את פירורי הלחם, 1 כף שמן זית, הפטרוזיליה וקורט מלח. משרים את הזעפרן בקערה קטנה נפרדת עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
זעפרןזעפרן
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת טפלון גדולה (רצוי ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים את הצדפות, מתבלים במלח וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות. להעיף ולבשל 1 עוד דקה; להעביר לצלחת (לא למחוק את המחבת).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים את הבצל והגזר, מתבלים במלח ומבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
7
מוסיפים את השום והפפריקה ומערבבים עד קלוי, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל החלקים החומים ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מים, הזעפרן ומי ההשריה וכל המיצים מצלחת הצדפות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שנשאר כ -1 / 4 אינץ ' נוזל, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את החמאה עד להמסה. מחזירים את הצדפות למחבת, מעבירים לצלייה ומבשלים, מסובבים את המחבת לפי הצורך, עד שהצדפות יציבות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
מפזרים את הצדפות עם תערובת פירורי הלחם וממשיכים לצלות עד להשחמה, 1 עד 2 דקות נוספות, מסתובבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
תמונות מאת קון פולוס

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה זולו לא מכוסה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
זולו שרדונה
זולו שרדונה
ממוקם 3,000 רגל מעל פני הים, השילוב של ימים חמים ולילות קרים ליצור יינות עם בגרות מעולה ואיזון מושלם. פרי זה ממוקד שרדונה יש ניחוחות של פירות טרופיים, תפוחים ואפרסקים.