קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

גריל בירה במרינדה בשר צלוי

גריל בירה במרינדה בשר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי בירה במרינדה גריל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא צלי בקר מגולגל, פלפל, שבבי עץ אגוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי ישבן מושלם, סיר חרס צלי עכוז, ו צלי עכוז מבושל לאט.

הוראות

1
בסיר 1-ליטר, שמן חום מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך; להסיר מן החום. מערבבים ברוטב צ ' ילי, מלח, פלפל ובירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים בשר בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
3
יוצקים תערובת בירה על בשר בקר; להפוך בשר בקר מעיל עם מרינדה. מכסים צלחת או שקית חותם ומקררים, הופכים בשר בקר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
מכסים שבבי עץ עם מים; להשרות 30 דקות. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. הכנס מוט ספיט לאורכו דרך מרכז הבשר; החזק היטב במקום עם מזלגות מחזיק מתכווננת. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא קרוב למרכז של בשר בקר אבל לא נוגע מוט לירוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מסננים שבבי עץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8
מוסיפים כ-1/2 שבבי עץ כוס לגחלים בינוניות או סלע לבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
9
כיסוי ובשר גריל על rotisserie מעל מחבת טפטוף ו 4 אינץ ' מחום בינוני-נמוך על 2 שעות עבור doneness בינוני (160°F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה והוספת 1/2 כוס שבבי עץ כדי גחלים או רוק כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מוט רוק, מחזיק מזלגות ומדחום. תיפטר מכל המרינדה שנותרה. מכסים את הבשר בנייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה