קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

ג'לפנוס ממולא

ג'לפנוס ממולא
ג'לפנוס ממולא הוא מאכל שמגיש 15. מנה אחת מכילה 161 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלי ג'לפנו, תערובת גבינות, תערובת ציפוי תיבול חריף ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וקטוגנית . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 65% . טאקו סינטה איילים עם ג'לפניוס כבושים , בורגרים הודו בגריל עם ג'לפניוס צלויים ורוטב ברביקיו , וקונכיות ממולאות צמחוניות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
פורסים פלפלים לאורכם, מוציאים גרעינים וליבה; למלא בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מרדדים נקניק עם מערוך, בין שתי שכבות של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מסירים את הניילון מהנקניק, ועוטפים ציפוי דק של נקניק סביב כל ג'לפנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מגלגלים פלפלים בתערובת ציפוי מתובל חריף.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 15 עד 25 דקות או עד שחום ורוחש והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה