קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

דביק כתום & פודינג marsala

דביק כתום & פודינג marsala
דביק כתום & פודינג מרסלה דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 500 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את סוכר גלגלית הזהב, מדיירה, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה החלק הפנימי של אגן פודינג 1.2 ליטר. אם אתה מהביל את הפודינג על הכיריים, להרתיח את הקומקום ויש לי סיר גדול עם מכסה צלחת חסינת חום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חותכים גיליון נייר רדיד וגוןנייר חסין, הן על 30 ס " מ ארוך, חמאה הגריז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כפית 3 כף סירופ לתוך החלק התחתון של האגן.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
הנח 5 פרוסות של קלמנטינה או satsuma בתחתית, חופפים כמו עלי כותרת. בקערה, לנצח את החמאה והסוכר עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף ביצים בהדרגה, להכות כל הזמן, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים כפית קמח אם התערובת מתחילה להתפצל. עצה בפירורי הלחם ושאר הקמח, לקפל עד בשילוב, ואז להוסיף את כל שאר החומרים ולקפל שוב. תערובת כפית על גבי פרוסות הפרי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פירותפרוסות פירות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
הוסף פרוסות שנותרו של קלמנטינה או satsuma נגד הצד של הקערה כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כדי לבשל על הכיריים, לכסות עם גדולגוף רדיד ואדים עבור 1 שעות (ראה ידע, להלן). למיקרוגל, losely לכסות עם סרט נצמד, פירס פעם אחת, ואז לבשל על בינוני במשך 12 דקות. כדי לבדוק את זה נעשה, לתקוע שיפוד לתוך הפודינג; זה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הפוך את הסירופ על ידי חימום החומרים במחבת קטנה. כאשר הפודינג מוכן, להתברר ולהגיש ספוג בסירופ, או להשאיר להתקרר ולקרר עד 3 ימים. כדי לחמם, לכסות מחדש עם רדיד ו greaseproof וקיטור עבור 30 דקות, או לכסות עם סרט נצמד מיקרוגל על בינוני במשך 5 דקות עד חם. מחממים רוטב במיקרוגל או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.