דגים מעל מיטה של תרד
דגים מעל מיטה של תרד נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, פילה דגים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו דגים מחבת עם תרד, פאי תרד פילו, ו פילה דגים גביני עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את פילה הדגים עם הכמון וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים מעט שמן וחמאה למחבת חמה ומטגנים במשך 3-4 דקות בצד הראשון. יש את המכסה של המחבת בהישג יד.בעת הפיכת הצד לחכות שתי דקות ולהוסיף את מלוא החופן של תרד על גבי הדג תוך הבישול שלה ולהוסיף את מיץ הלימון. למעלה עם מכסה ולתת לו לבשל במשך 4 דקות.
מגישים את הדג על מיטה של תרד מוקפץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.