דגני בוקר-שביר שקדים
דגני בוקר-שביר שקדים הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר חום, דגני קינמון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שברי שקדים, שברי שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 149°.קו 1 גדול (17x14 אינץ') גיליון עוגיות או 2 (15x10x1 אינץ') מחבתות עם לסכל; לסכל ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים הן דגנים, שיבולת שועל ושקדים; להפריש.
בסיר 1 ליטר, חמאת חום, סוכר חום וסירופ על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה נמסה תערובת רותחים.
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים עד מצופה היטב.
להפיץ תערובת שווה על גיליון עוגיות עם מרית גומי עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקדים הם חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. לשבור לחתיכות עם אצבעות. אחסן במיכל מכוסה היטב.