דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, סלמון בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, ו דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל.
הוראות
משרים את שבבי העץ במים במשך 1 שעה; לנקז. בינתיים, בתבנית אפייה גדולה ורדודה, משלבים את מיץ הלימון עם שמן זית ושום.
מוסיפים את דג החרב, מתבלים במלח ופלפל; פונים למעיל. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
תדליק גריל. אם משתמשים בפחם, פזרו את שבבי העץ על הגחלים. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את השבבים בתיבה מעשן או על ריבוע 12 אינץ 'של נייר; מקפלים את הסכל לתוך ריבוע 6 אינץ' לתקוע 12 חורים בחלק העליון.
מניחים את החבילה ליד הלהבות וחום עד עישון. מברשת קלה באח עם שמן צמחי. גריל דג החרב עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
מגישים עם סלסה עגבניות חרוכות טורטיות קמח חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.