קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה

דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, סלמון בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, ו דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל.

הוראות

1
משרים את שבבי העץ במים במשך 1 שעה; לנקז. בינתיים, בתבנית אפייה גדולה ורדודה, משלבים את מיץ הלימון עם שמן זית ושום.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מוסיפים את דג החרב, מתבלים במלח ופלפל; פונים למעיל. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דג חרבדג חרב
3
תדליק גריל. אם משתמשים בפחם, פזרו את שבבי העץ על הגחלים. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את השבבים בתיבה מעשן או על ריבוע 12 אינץ 'של נייר; מקפלים את הסכל לתוך ריבוע 6 אינץ' לתקוע 12 חורים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים את החבילה ליד הלהבות וחום עד עישון. מברשת קלה באח עם שמן צמחי. גריל דג החרב עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
דג חרבדג חרב
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים עם סלסה עגבניות חרוכות טורטיות קמח חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.