קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט

דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב מרוקאי עם רוטב קפר-יוגורט. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קורטוב של פלפל, צלפים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דג חרב בגריל ברוטב לימון וצלפים, דג חרב מושחר ברוטב יוגורט טרגון, ו סלמון צלוי עם רוטב צלפים יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב את 6 החומרים הראשונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להכין דגים, לחמם מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
שלב פפריקה הבא 6 מרכיבים (דרך פלפל אדום); מפזרים על שני הצדדים של דגים. קל מעיל שני הצדדים של דגים עם ספריי בישול; להוסיף דגים למחבת. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו