דג לבן מטוגן במחבת עם קרום פולנטה וכתום
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לאוסף שלך, דג לבן מטוגן במחבת עם קרום פולנטה וכתום עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 17 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך ביצה, חמאה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פורל מטוגן במחבת עם קרום פולנטה-spice, פולנטה מטוגנת במחבת, ו אגם לשולחן: פאן דג מטוגן במחבת.
הוראות
מערבבים את הקמח, פולנטה, גרידה כתומה וקורנית עלים יחד עם כמה תיבול. טובלים את הפילה בביצה המוכה ואז מגלגלים בתערובת הפולנטה למעיל. הדג יכול להיות מקורר במשך כמה שעות לפני שאתה מוכן לבשל.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה עד הקצפה, מוסיפים את הפילה ומורידים את החום. מבשלים 3 דקות בכל צד. בינתיים, לנבול את התרד במחבת גדולה, לנקז את המים העודפים, עונה ולחלק בין 4 צלחות.
מגישים עם פילה דגים על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים לבנים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.