והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תרד, קוקטייל שרימפס, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו סוליית שרימפס, דג סול ממולא בשרימפס, ו סרטן ושרימפס ממולא סוליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F, מחממים בחמאה קלה מוקרם בגודל 8 על 12 אינץ dish.In סיר מעל חום בינוני-נמוך, להמס את החמאה. מערבבים בקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות; לא נותנים את צבע התערובת. בהדרגה להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה לרוטב לבן, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
למסיבות
2
להקציף ב 1 כפית. מלח ופלפל לבן לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את התרד בתוך סיר קטן ולהגדיר על אש בינונית. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות. ריק לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על התרד להתקרר. בחבילות קטנות, לסחוט כמה שיותר מים מהתרד ככל האפשר. באמצעות סכין שפים, קוצצים את התרד דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של הרוטב הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
5
להניח את פילה הבלעדית, צד עור חלק למטה, על קרש חיתוך. בדוק את הדגים לעצמות, להסיר ולזרוק כל מה שאתה מוצא. כף אחת-רבע מתערובת התרד על מרכז כל פילה, ומקפלים את 2 הקצוות של הפילה מעל החלק העליון של התרד. באמצעות מרית מתכת, להעביר כל פילה, צד התפר למטה, מוכן dish.In בלנדר, לשלב את כל אבל 1/4 כוס של שרימפס, את הרוטב הלבן שנותר, את המניה ואת רסק עגבניות ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברה לקערה ועונה עם מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
7
יוצקים את הרוטב על הבלעדית ואופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סול
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
8
מפזרים את השרימפס הנותרים על גבי הדגים ואופים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
9
מפזרים עירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
10
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.