קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

דג פוטית ברוטב עגבניות-בזיליקום

דג פוטית ברוטב עגבניות-בזיליקום
הליבוט עם רוטב עגבניות-בזיליקום הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייקים הליבוט, בזיליקום, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום, שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום, ו הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות על תבנית אפייה; טפטוף עם שמן. לעטוף שום בנייר אלומיניום ומניחים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 450° במשך 20 דקות או עד הקצוות של עגבניות הם השחמה קלות שום חודר בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מניחים עגבניות ושום במעבד מזון או בלנדר; לכסות ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים חומץ, בזיליקום ומים כדי להשיג עובי הרצוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים הליבוט 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
6
מערבבים מיונז וחרדל; מורחים על דגים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פלפל ארבולפלפל ארבול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מערבבים פירורי לחם, בזיליקום וזיתים; מפזרים על תערובת מיונז ולחץ בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
אופים, חשוף, ב 400° במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב חום פתיתי דגים בקלות עם מזלג. רוטב עגבניות כפית על ארבע צלחות ארוחת ערב; למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.