דג פוטית ברוטב עגבניות-בזיליקום
הליבוט עם רוטב עגבניות-בזיליקום הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייקים הליבוט, בזיליקום, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום, שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום, ו הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות על תבנית אפייה; טפטוף עם שמן. לעטוף שום בנייר אלומיניום ומניחים על תבנית האפייה.
אופים ב 450° במשך 20 דקות או עד הקצוות של עגבניות הם השחמה קלות שום חודר בקלות עם מזלג.
מניחים עגבניות ושום במעבד מזון או בלנדר; לכסות ולעבד עד חלקה.
מוסיפים חומץ, בזיליקום ומים כדי להשיג עובי הרצוי; להפריש.
מניחים הליבוט 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מערבבים מיונז וחרדל; מורחים על דגים.
מערבבים פירורי לחם, בזיליקום וזיתים; מפזרים על תערובת מיונז ולחץ בעדינות.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב חום פתיתי דגים בקלות עם מזלג. רוטב עגבניות כפית על ארבע צלחות ארוחת ערב; למעלה עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.