דובדבנים-פירות יער מרנג טורט
מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות גשו לסופר וקנו וניל, סוכר מגורען, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גלידה מרנג טורט עם פירות יער ושמנת, פירות יער 'N' קרם טורט, ו פירות יער 'N' קרם טורט (מתכונים דומים).
הוראות
כ -30 דקות לפני ביצוע הקליפה מרנג, מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. פתח כל ביצה על מפריד הביצים כדי להפריד את הלבן מהחלמון. (שמור חלמוני ביצה למתכון אחר.)
מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית נקייה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות.*
מחממים את התנור ל 275 ° F. קו גיליון עוגיות עם פיסת נייר נייר או נייר קלף בישול.
מוסיפים את הקרם של טרטר לחלבונים ביצה; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד תערובת נראה קצף. לנצח ב 3/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות על 5 דקות, לעצור מדי פעם כדי לגרד תערובת מהצד והתחתון של קערה עם מרית גומי, עד התערובת היא מבריקה ויוצרת פסגות נוקשות כאשר חובטים מורמים. (לא underbeat כי פגז מרנג לא יחזיק את צורתו.) על גיליון העוגיות, לעצב את מקצפת לתוך סיבוב 9 אינץ 'עם החלק האחורי של כף, בונה על צד 1 אינץ'.
אופים 1 שעה 30 דקות. כבה תנור; השאר מקצפת בתנור עם דלת סגורה 1 שעה.
הסר מהתנור להתקרר על מדף קירור 2 שעות יותר.
מניחים קערה בינונית ואת המקצף של מיקסר חשמלי במקרר כדי להירגע. אלה ישמשו כדי לנצח את הקצפת, אשר פועם טוב יותר בקערה קרה.
מניחים בלוק של גבינת שמנת על צלחת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 30 דקות כדי לרכך מעט. או כדי לרכך גבינת שמנת במיקרוגל, להסיר עטיפת נייר ולמקם בקערה למיקרוגל; מיקרוגל על בינוני (50%) 45 עד 60 שניות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת השמנת הריכה, 1/2 כוס סוכר והוניל עד מעורב; להפריש.
יוצקים את הקצפת לתוך הקערה הצוננת. הכנס את המקצף הצונן במערבל החשמלי. הכה במהירות גבוהה עד שמנת מוקצפת יוצרת פסגות רכות כאשר חובטים מורמים. מקפלים בעדינות את הקצפת ואת מרשמלו לתוך תערובת גבינת שמנת.
מניחים את הקצפת על צלחת הגשה, ולכפות את המילוי על הקצפת. כיסוי; מקררים לפחות 12 שעות כדי למזג את הטעמים אבל לא יותר מ 24 שעות.
יש לשטוף את התותים במים קרים, ולייבש על מגבות נייר.
חותכים את הגוף, או "כובע", מכל תות עם נקודת סכין קילוף.
חותכים את התותים לאורך לפרוסות כדי למדוד 1 כוס. בקערה בינונית, מערבבים יחד את מילוי העוגה, תותים ומיץ לימון.
כדי לשרת, כפית את תערובת ברי על המילוי. או לחתוך את פגז מרנג לחתיכות הגשה, ומעל כל מנה עם תערובת ברי.