קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

דלורית צלויה ואגסים

דלורית צלויה ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלורית קלוי אגסים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, בצל, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק דלורית עם אגסים וג'ינג'ר, אורז בר מלית עם דלעת סקווש, אגסים ופקאנים, ו דלעת מתובלת בחום סקווש וצ'ילי ירקות שורש עם אגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מערבבים את המלח, רוזמרין ופלפל בקערה קטנה; להפריש
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
5
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
חותכים את הסקווש לקוביות 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.ממיסים 1 כף החמאה ומוסיפים אותה לדלעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים חצי מתערובת המלח השמורה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והפסק את הדלעת לשכבה זוגית על זה. צלי עד הדלעת הוא חום זהוב על הקרקעית, כ -25 דקות. באמצעות מרית שטוחה, מערבבים וממשיכים לצלות עד סכין מכרז, על 10 דקות יותר. בינתיים, להכין את הבצל ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות; להפריש. לקלף, הליבה, לחתוך את האגסים לקוביות גדולות; להפריש. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את האגסים ואת המחצית הנותרת של תערובת המלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד האגסים הם מכרז סכין, על 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הסר את המחבת מהחום.כאשר הדלעת מוכנה, להוסיף אותו למחבת עם בצל ואגסים, לזרוק לשלב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי