דלעת ותפוחי אדמה במחבת
דלעת ותפוחי אדמה במחבת עשויה להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-2 סועדים. מתכון זה מ-Taste of Home דורש דלעת קיץ, בצל, פפריקה ותפוח אדמה. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו, ודיאטה של 30% מלאה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . ציון זה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את "מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות" , "עוף צלוי ותפוחי אדמה במחבת" , ותפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים את תפוח האדמה והבצל בשמן עד שהם רכים-פריכים.
מוסיפים את הדלעת; מטגנים 4-6 דקות נוספות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.