דלעת ספגטי עם פרמזן וצנוברים
צריך ללא גלוטן, primal, ו מנות ראשונות ידידותי fodmap? דלעת ספגטי עם פרמזן וצנוברים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי בזיליקום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת ספגטי פרמזן עם קילבסן וצנוברים, ספגטי עם תרד Garlicky, פרמזן, וצנוברים קלויים, ו סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים.
הוראות
תנור חום ל 177°. גיליון עוגיות קו עם רדיד. תניח בצד.
באמצעות סכין חדה, סקווש לחתוך לחצי לאורכו. השתמש בכפית כדי להסיר זרעים.
מניחים חצאי סקווש לחתוך צדדים על גיליון עוגיות.
אופים עד סכין יכול להיות מוכנס עם רק קצת התנגדות, על 30 דקות.
מגניב במקצת. באמצעות מזלג, להסיר בעדינות גדילים של סקווש מבושל. למדוד 6 כוסות של הסקווש, ומניחים בקערה גדולה.
חותכים חמאה לקוביות קטנות, ומוסיפים לסקווש חם. מערבבים בעדינות להמיס חמאה.
מוסיפים צנוברים, גבינת פרמזן, בזיליקום ואורגנו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.