קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzola ומרווה פריכה

דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzola ומרווה פריכה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה פריכים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך בצל, דלעת סקווש, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו קיש דלעת קלוי עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה, דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת, ו טאקוס דלורית קלויים עם בצל קרמל ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הדלעת חמאה עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
צולים את הדלעת בתנור שחומם מראש 177° עד למכרז, כ 30-40 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, לחמם את השמן ולהמיס את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים נמוך עד קרמל, על 40-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום והטחון לכמה דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
להמיס את החמאה במחבת ולתת לו חום.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את עלי מרווה לטגן עד פריך, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף הכל למחבת וזרוק את החמאה השחומה למעיל ולהסיר מהחום כאשר gorgonzola מתחיל להינמס.
מרכיבים שתצטרך