דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzola ומרווה פריכה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? דלעת קלויה עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה פריכים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך בצל, דלעת סקווש, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו קיש דלעת קלוי עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה, דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת, ו טאקוס דלורית קלויים עם בצל קרמל ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הדלעת חמאה עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
צולים את הדלעת בתנור שחומם מראש 177° עד למכרז, כ 30-40 דקות ומניחים בצד.
בינתיים, לחמם את השמן ולהמיס את החמאה במחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים נמוך עד קרמל, על 40-60 דקות.
מוסיפים את השום והטחון לכמה דקות ומניחים בצד.
להמיס את החמאה במחבת ולתת לו חום.
מוסיף את עלי מרווה לטגן עד פריך, על 2-3 דקות.
הוסף הכל למחבת וזרוק את החמאה השחומה למעיל ולהסיר מהחום כאשר gorgonzola מתחיל להינמס.