קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי

האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי
המתכון האהוב Buttermilk Skillet-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1175 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 101 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, קמח, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל סקווש מ ' מאסטרינג אמנות הבישול הדרומי, מעגל חברתי מקרוני עוגה מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי, ו שרימפס ברביקיו בסגנון ניו אורלינס מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי.

הוראות

1
יוצקים את חלב החמאה ומלח לתוך מיכל לא מגיב או שקית ziplock פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2
תוסיף את חתיכות העוף. סגור את התיק ומקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3
הסר את העוף ממלח החמאה, לנער קלות, ולעבור למסננת מעל קערה או לשקוע כך עודף חלב החמאה מתנקז עדיין משאיר את העור לח מספיק לקמח לדבוק. תרנגולות גדולות לקחת יותר זמן לבשל, ולכן הם צריכים להיות שטוף כדי למנוע שריפה. אם אין זמן למלח, מפזרים את העוף הלח קלות עם מלח, ולאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל טחון טרי, ופלפל אדום חם לקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, להמיס קיצור במחבת 9 עד 10 אינץ כבד תחתית או ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החמאה במרווחים לשומן המומס, מוודאים שהתערובת המומסת תעלה רק בחצי הדרך במעלה העוף ושהמחבת לא יותר מחצי מלאה. בעוד השומן מתחמם, פלפל העוף משני הצדדים עם שני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מורחים קמח על תבנית אפייה מעוטרת ומוסיפים מעט פלפל שחור. ללטף את העוף הלח עדיין בקמח משני הצדדים. לדפוק את כל קמח עודף על ידי הקשה קלה על קצה העצם של העוף על הדלפק ולסדר סביב הצדדים של המסננת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
קצת לפני השומן רושם 375 מעלות על מדחום שומן עמוק (או רוחש כאשר הקצה החשוף של עצם הרגל מוכנס בשומן), קמח חתיכות עוף בודדים שוב, הקשה על קצה העצם של חתיכות העוף על הדלפק כדי להסיר עודף קמח לפי הצורך. לאחר כל חתיכה הוא floured, להתחיל להוסיף את החלקים הגדולים ביותר לשומן החם, בדרך כלל הבשר הכהה, צד העור למטה, לנקודה החמה ביותר במחבת, שמירה על בשר לבן עבור כתמים קרירים, חתיכות קטנות בסוף. זה מועיל להוסיף אותם דפוס, כגון בכיוון השעון, כך הסרת הוא ללא ניחוש, עם חתיכות הראשונות ב/חתיכות הראשון החוצה. נסה לא לצופף את העוף במחבת, כמו עוף יותר מדי ביחס לשומן יהיה לקרר את השומן. החלקים עשויים לגעת אבל לא חופפים. כלל אצבע הוא כי החלק התחתון של המחבת צריך להיות גלוי במקומות. לפקוח עין על העוף, להזיז את המחבת לפי הצורך על החום, כך שכל חתיכות העוף מושחמות באופן שווה. זה חשוב במיוחד אם המחבת ומבער הם בגדלים שונים, כפי שהם בדרך כלל, והחום מרוכז באזור אחד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בזהירות לשמור על החום של השומן בעוד העוף מתווסף למחבת, רצוי בעזרת מדחום עמוק שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מכסים חלקית את המחבת במכסה במשך 6 דקות. הטמפרטורה של השומן צריך להיות לפחות 325 מעלות; להסיר את המכסה ולהמשיך לבשל 3 עד 4 דקות יותר, עד החתיכות הן חום זהוב עמוק בתחתית. הפעל את העוף השחום עם מלקחיים ומבשל חשף לחום את הצד השני במשך 8 עד 10 דקות יותר. תקשיב ותחפש את התסיסה סביב חתיכות העוף. חתיכות קטנות יותר יסיימו בישול לפני חתיכות גדולות יותר, כך להסיר אלה מהמחבת לפי הצורך. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך לרשום 165 מעלות כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך הבשר של העוף, לא נוגע העצם. המיצים של העוף יפעל ברור ואת הצליל רוחש יהיה פחתה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים את העוף על מגבות נייר מקומטות על מתלה. עוף מטוגן מושלם הוא אלוהי או חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
להוסיף נתח של בייקון או שומן חזיר אחר לשמן עבור טעם יותר, להסיר אותו אם זה נראה בוער.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS