תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הארדקור פייז'ואדה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, פלפל חריף, צ'וריסו דרום אמריקאי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. מתכונים דומים: טבעוני Feijoada, קומזיץ Feijoada, ו Brazilian Feijoada.
מוסיפים את השעועית ומאפשרים להשרות בין לילה (לפחות 12 שעות).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
3
לנקז ולשטוף.
4
מערבבים שעועית רטובה, חלקי חזיר, נקניק, בשר בקר, בצל, פלפל, בצל ירוק, כוסברה, עגבניות ועלי דפנה בסיר גדול. מכסים במים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים, ציפוי עם מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית שקועה לחלוטין עד שעועית מכרז לחלוטין ונוזל הוא שחור עמוק, על 6 עד 8 שעות. העונה לפי הטעם עם מלח (אתה כנראה לא צריך יותר, תלוי כמה מלוח חלקי החזיר שלך היו).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)