קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות74
מגזין

הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים

הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים
הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו לב הודו, מלח ופלפל, מלית פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוף צלוי ממולא קל עם רוטב קרביים, הודו צלוי כתום ומייפל עם רוטב קרביים, ו רוטב בשר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה ותתייבש. באופן רופף למלא את החלל עם 5 כוסות של מלית פטריות בר ואת חלל הצוואר עם 1 כוס מלית. לשפשף את העור עם 2 כפות של החמאה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. באופן רופף לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הוסף 2 כוסות מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
צולים את ההודו במרכז התנור עד שהעור מתחיל להשחים, כ -45 דקות. רופף לכסות את טורקיה עם גיליון גדול של נייר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים את תרנגול ההודו למשך כ-4 1/2 שעות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך הפנימית רושם 16
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים מים למחבת לאורך הקלייה לפי הצורך כדי לשמור על המחבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בינתיים, בסיר בינוני, מבשלים את הלב ואת gizzard במלאי טורקיה מעל חום נמוך בינוני עד מכרז ואת המניה מצטמצמת ל 4 כוסות, כ 45 דקות. מסננים את המניה המופחתת לקערה חסינת חום. קוצצים דק את הלב ואת הקורקבן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
במחבת קטנה, להמיס 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הכבד טורקיה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות בחוץ ורוד בהיר בתוך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיהכבד טורקיה
10
להעביר את הכבד טורקיה לצלחת ולתת מגניב, ואז דק קוצצים ולהוסיף אותו ללב ו gizzard.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיהכבד טורקיה
11
במחבת קטנה, להמיס את 4 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום מתון עד שהרובה הוא צבע של חמאת בוטנים ויש לו ארומה אגוזים, כ 8 דקות. תגרדי את הנכה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
הגדר מסננת בסדר מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הקלייה (צריך להיות כ 1 כוס מיצים) לתוך המסננת והכפית את השומן. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
הוסף את המניה טורקיה מופחת ומבשל על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה בצד של המחבת. מסננים את המניה לסיר בינוני ומוסיפים את מיצי המחבת השמורים מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
להקציף את רביכה ולהביא לרתיחה. מבשלים את הרוטב על חום מתון עד מעובה, על 7 דקות. מערבבים את הקרביים השמורים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
כפית את המילוי מהתרנגול לתוך קערה. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה